שום וג'ינג'ר הם אנטי דלקתיים טבעיים

ג'ינג'ר ושום משמשים שניהם כתבלינים ועשבי תיבול במנות רבות. הם גם מרכיבים טבעיים המשמשים בתוספי מזון כדי לשפר את התכונות של צמחי מרפא אחרים. תכונותיו של ג'ינג'ר כוללות אנטי דלקתיות, מחטאות, נוגדות קרישה, נוגדות חמצון, וקרמינטיביות. התכונות של השום כוללות השפעות אנטי-בקטריאליות, אנטי-ויראליות, היפוליפידמיות, הורדת שומנים בדם והרחבת כלי דם. לשני צמחי המרפא הללו יש שימושים רבים למטרות בריאות; עם זאת, יש כמה תופעות לוואי בעת שימוש בג'ינג'ר או שום בלבד כתוספי מזון. אם יש לך אלרגיה לג'ינג'ר או לשום, עליך להתייעץ עם הרופא שלך לפני נטילת אחד מאלה כתוסף. גם ג'ינג'ר וגם שום, כמו גם השמנים שלהם יכולים לגרום לקלקול קיבה אם יש לך מערכת עיכול רגישה. כמו כן, בדוק עם רופא אם אתה בהריון או מניקה כי ההשפעה על תינוקות אינה ידועה בשלב זה.

ג'ינג'ר לתוספי מזון

שורש ג'ינג'ר הוא שורש הגדל באזורים טרופיים. היתרונות הבריאותיים שלו ידועים במשך מאות שנים שכן הוא שימש את הסינים כתרופה טבעית לסוגים רבים של מחלות. שורש הג'ינג'ר מכיל תרכובת הנקראת ג'ינג'רול הידועה כנוגדת דלקת, נוגדת קרישה, אנטיבקטריאלית ונוגדת חמצון. ג'ינג'ר גם הוכח כמפחית בחילות, מסייע בהפרעות עיכול, מקל על כאבים ומשפר את זרימת הדם הכללית. זה ידוע גם כמסייע בהפחתת הסיכון לקרישי דם, ומחלות לב, והורדת כולסטרול. ג'ינג'ר נלקח בדרך כלל כתה, בקפסולות או כטינקטורה. אבקת ג'ינג'ר משמשת גם בבישול כתבלין בתבשילים רבים. בעת בחירת תוסף ג'ינג'ר יש לוודא שהוא סטנדרטי להכיל לפחות 10% ג'ינג'רול. ג'ינג'ר בטוח לכולם כתוסף מזון. אין ליטול כמויות גדולות של שורש טרי כתה צמחים. זה יכול לגרום לבחילות, כאבי בטן, שלשולים והקאות. אל תשתמש בג'ינג'ר אם אתה בהריון או מניקה. ג'ינג'ר עדיף להשתמש כמרכיב בבישול.

שום לתוספי מזון

שום שימש במשך מאות שנים כטיפול טבעי למחלות רבות כולל הצטננות, שפעת, זיהומים, מחלות לב וכולסטרול גבוה. שום מכיל תרכובת בשם אליצין הידועה כאנטי בקטריאלית, אנטי ויראלית, מורידה שומנים בדם ומרחיבה כלי דם. נעשו מחקרים רבים על השפעות השום על מחלות לב וכולסטרול. חלקם מראים שהוא מוריד את הכולסטרול בדם בעוד שאחרים מראים שהוא מגביר את כמות הכולסטרול ה-LDL (הרע). הוכח כבעל תכונות נוגדות קרישה המסייעות להפחתת קרישי דם. הוכח גם כבעל תכונות אנטי-בקטריאליות המסייעות בזיהומים. ג'ינג'ר יכול לשמש כתה, בקפסולות או כטינקטורה. בחר תוסף סטנדרטי להכיל לפחות 10% אליצין.

היתרונות של ג'ינג'ר עבור תוספי מזון

אנטי דלקתיות, התכונות האנטי דלקתיות של ג'ינג'ר יכולות להפחית נפיחות ודלקת במפרקים. ג'ינג'ר יכול לשמש לטיפול בדלקת מפרקים שגרונית, דלקת מפרקים ניוונית ומחלות אחרות הקשורות למפרקים. נוגד קרישה, אם יש לך מצב שגורם לקרישי דם, ג'ינג'ר יכול באופן טבעי לעזור להפחית את הסיכון להם. ג'ינג'ר הוכח כיעיל נגד בחילות והקאות, במיוחד אלה הנגרמות מבחילות בוקר, בחילות תנועה וכימותרפיה. בריאות לב וכלי דם: ג'ינג'ר יכול להיות שימושי להורדת כולסטרול, מניעת היווצרות פלאק בעורקים ולהורדת הסיכון לחלות במחלות לב.

היתרונות של שום עבור תוספי מזון

אנטי בקטריאלי: שום הוכח כיעיל מאוד בטיפול בזיהומים חיידקיים. זה יכול לשמש לטיפול בדלקות עור, הצטננות, שפעת, דיזנטריה, דלקות אוזניים ודלקות בדרכי השתן. - אנטי ויראלי: שום הוכח כיעיל גם נגד זיהומים ויראליים. זה יכול לשמש לטיפול בציטומגלווירוס, וירוס אפשטיין-בר, הרפס סימפלקס, וירוס הפפילומה האנושי. שום הוכח כיעיל גם במניעת קרישי דם והפחתת הסיכון להתקף לב, שבץ ומחלות אחרות הקשורות ללב. זה יכול גם לעזור להוריד את רמות הכולסטרול והטריגליצרידים.

תופעות לוואי של ג'ינג'ר עבור תוספי מזון

ג'ינג'ר יכול גם לגרום לתגובות אלרגיות אצל אנשים שאלרגיים אליו. בעיות במערכת העיכול: ג'ינג'ר יכול לגרום לאי נוחות בבטן, בחילות, הקאות ושלשולים.

תופעות לוואי של שום עבור תוספי מזון

תגובות אלרגיות: יש אנשים שאלרגיים לשום ועלולים לחוות תגובות אלרגיות. בעיות במערכת העיכול: שום יכול לגרום לאי נוחות בבטן, בחילות, הקאות ושלשולים.

מילים אחרונות

ג'ינג'ר ושום משמשים שניהם כתבלינים ועשבי תיבול במנות רבות. הם גם מרכיבים טבעיים המשמשים בתוספי מזון כדי לשפר את התכונות של צמחי מרפא אחרים. תכונותיו של ג'ינג'ר כוללות אנטי דלקתיות, מחטאות, נוגדות קרישה, נוגדות חמצון, וקרמינטיביות. התכונות של השום כוללות השפעות אנטי-בקטריאליות, אנטי-ויראליות, היפוליפידמיות, הורדת שומנים בדם והרחבת כלי דם. לשני צמחי המרפא הללו יש שימושים רבים למטרות בריאות; עם זאת, יש כמה תופעות לוואי בעת שימוש בג'ינג'ר או שום בלבד כתוספי מזון. אם יש לך אלרגיה לג'ינג'ר או לשום, עליך להתייעץ עם הרופא שלך לפני נטילת אחד מאלה כתוסף. גם ג'ינג'ר וגם שום, כמו גם השמנים שלהם יכולים לגרום לקלקול קיבה אם יש לך מערכת עיכול רגישה. כמו כן, בדוק עם רופא אם אתה בהריון או מניקה כי ההשפעה על תינוקות אינה ידועה בשלב זה.